Skip to content

Administratiecoach

Een boekhoudprogramma geeft jou als ondernemer niet alleen overzicht in je financiën, maar ook rust in je hoofd. Niet elk programma is echter even gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Daarom help ik ondernemers met het opstarten én behouden van een overzichtelijke en duidelijke boekhouding. Zo houd jij tijd over om je op je onderneming te focussen, in plaats van op je boekhouding.

De populariteit van een boekhoudprogramma

Uit een onderzoek van ZZP Barometer blijkt dat 45% van de 481 deelnemende ZZP’ers boekhoudsoftware gebruikt. Daarmee is dit inmiddels de meest voorkomende manier om de administratie bij te houden. Daar staat tegenover dat een kwart hun administratie door een boekhouder of accountant laat regelen en 30% geen boekhoudprogramma gebruikt. Belangrijke redenen hiervoor zijn dat boekhoudsoftware te duur, maar ook te ingewikkeld is.

Boekhouden zonder hoofdpijn en gedoe

Loop jij als ondernemer ook tegen dit probleem aan? Wil je je administratie graag goed geregeld hebben, maar bezorgt het idee alleen je al hoofdpijn en stress? Misschien maak je zelfs al gebruik van een boekhoudprogramma, maar vind je het lastig om hiermee te werken? Dan help ik je graag! Als administratiecoach help ik namelijk al vele andere ondernemers met hun boekhouding. Een deel van deze ondernemers gebruikt zelf een programma, andere ondernemers besteden hun administratie zelfs helemaal uit. Wat jouw voorkeur ook heeft: in beide gevallen ben ik er graag voor je.

Onze_mogelijkheden

Ook goed overweg met je boekhoudprogramma?

Wil je, net als veel andere ondernemers, ook graag het maximale uit je programma halen? Of zou je eens rustig willen denken over de vraag of je je boekhouding liever zelf doet of juist uitbesteedt? Dan maak ik graag een keer kennis met je, uiteraard geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek focussen we ons onder andere op de volgende onderwerpen:
  • Je huidige werkwijze
  • De mogelijkheden van een online boekhoudprogramma
  • De overzetting van je huidige naar je nieuwe administratie
  • Je werkwijze tijdens je nieuwe administratie
  • De voordelen van zelf je administratie doen of je administratie uitbesteden
Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om een vrijblijvende kennismaking in te plannen. Ik neem graag de tijd om je te helpen met je boekhoudprogramma en je boekhouding.