Skip to content

(Thuis)Werkplek inrichten

Je (thuis)werkplek inrichten

Je (thuis)werkplek inrichten, hoe doe je dat eigenlijk? Er zijn namelijk allerlei dingen om rekening mee te houden bij de inrichting van jouw kantoor. Van je beschikbare ruimte tot je toegang tot digitale bestanden en van je bureaustoel tot de indeling van je werkplek. Als office organizer help ik je graag bij het creëren van een ergonomische, overzichtelijke en fijne thuiswerkplek.

Jouw thuiswerkplek goed inrichten

Steeds meer mensen werken thuis. Ook voor jou geldt misschien wel dat je steeds meer werkzaamheden vanuit huis kunt uitvoeren. Een kwart van alle thuiswerkers wil dit later zelfs blijven doen. Een fijne werkplek is dan dus erg belangrijk. Je besteedt immers een belangrijk deel van de week aan je werk! Maar hoe creëer je nu zo’n fijne werkplek? Bij het goed inrichten van je thuiswerkplek komt meer kijken dan je in eerste instantie zou denken. Denk bijvoorbeeld aan vragen als:

• Hoeveel ruimte heeft jouw thuiskantoor?
• Hoe is je toegang tot digitale bestanden geregeld?
• Welke bureaustoel past qua ergonomie en comfort het best bij jou?
• Is je werkplek zo ingedeeld dat je prettig en ongestoord kunt werken?

Jouw thuiswerkplek
Praktische

Praktische tips bij het inrichten van je thuiswerkplek

Met deze en andere vragen belichten we alle aspecten om jouw thuiskantoor optimaal in te richten. Maar voordat we je thuiswerkplek verbeteren, maken we eerst kennis met elkaar. In dit kennismakingsgesprek vertel ik je ook wat ik als office organizer voor jouw onderneming kan betekenen. Daarna kijken we samen naar je huidige werksituatie, om de verbeterpunten in kaart te brengen. Daarbij nemen we, zoals gezegd, elk aspect mee, om zo een optimale en fijne werkplek te creëren. Zodra we na een aantal sessies alles hebben doorlopen, ontvang je een handig rapport, helemaal op maat. Daarin staan concrete aanbevelingen, praktische tips en een overzichtelijk stappenplan waarmee je jouw thuiswerkplek optimaal kunt inrichten.

Kies ook voor een prettige en overzichtelijke werkplek

Werk je veel thuis en ben je ook benieuwd hoe je jouw thuiswerkplek zo prettig en overzichtelijk mogelijk kunt inrichten? Neem voor een vrijblijvende kennismaking gerust contact met me op. Ik sta graag voor je klaar om je hierbij te helpen, zodat je straks heerlijk op je (thuiswerk)plek zit.
Overzichtelijke