Skip to content

MKB Groeicoach

Wil jij als ondernemer graag het maximale uit jezelf, je onderneming en je mensen halen? Dan help ik, Marloes kleine Snuverink, je graag. Aangenaam kennis te maken!

Van persoonlijke groei naar zakelijke groei

Als groeicoach ben ik verbonden met het MKB Plein. Van daaruit helpen we ondernemers die ambities hebben om te groeien. Dat kan groei van je onderneming zijn, maar ook persoonlijke groei van jezelf of je medewerkers. Deze zijn zelfs nauw met elkaar verbonden: als er sprake is van persoonlijke groei, word je daar als onderneming ook aantoonbaar sterker van.

Hoe werken we samen aan deze groei?

Als je wilt groeien dan moet je weten waar je moet groeien. Daar helpen we je mee. Met onze unieke scan kijken we naar 3 belangrijke succesfactoren voor groei: je persoonlijke ambitie, het unieke concept en je gave onderneming. In je groeipaspoort zie je jouw persoonlijke score op al deze punten. Je krijgt inzicht in jouw succes- en verbeterfactoren zodat je gericht aan de slag kunt met jouw groei.

Meer weten over coaching vanuit het MKB Plein?

Ben je benieuwd of coaching iets voor jou is? Of heb je nog vragen? Kijk dan voor meer informatie gerust eens op de website van het MKB Plein, of neem contact met mij op. Ik neem graag de tijd om je vragen te beantwoorden.